.
Jef De Smedt In Familie
donderdag 16 augustus 2018

Jef De Smedt haalt uit naar Margriet Hermans

Margriet jaloers op collega’s?


“Margriet Hermans beoordeelt de kustrevues” blokletterde Dag Allemaal afgelopen dinsdag. “Show met vriendin Jacky Lafon krijgt de laagste score” gaat Dag Allemaal verder. “Jammer want Jacky zelf is top”, reageert Margriet Hermans. De zangeres ging onlangs de verschillende revues aan de Belgische kust af om ze voor het weekblad Dag Allemaal te beoordelen. Opvallend, de show Cruise Nostalgie van Jacky Lafon krijgt de laagste score - 6,5 op 10 – en daar was Jacky even niet goed van. Wij hadden haar aan de lijn. Op dat moment spoelde Jacky de kritieken door met een glas witte wijn en overheerlijke mosselen. Jacky werd de afgelopen dagen door heel wat mensen aangesproken over het artikel in Dag Allemaal, mensen die de commentaren van Margriet niet begrijpen. En ook Jef De Smedt begrijpt één en ander niet. “Niet netjes deze commentaar,publiek geeft staande ovatie,ik heb zo genoten,laat het publiek spreken #schandalig #jaloezie #uitverkocht #zaligenamiddag schrijft de acteur op Instagram. Geen verwijt naar Dag Allemaal toe trouwens, wél naar Margriet Hermans. Het weekblad heeft gewoon geschreven wat gezegd werd,dus hen treft geen schuld, duidelijker kan niet. Degene die de score heeft bepaalt moet toch maar eens zijn ogen open trekken... en trouwens het is oneerlijk dat er maar een paar mensen mogen beslissen..! Zoals je zegt ze zouden beter ook eens het publiek moeten laten spreken!, reageert één van de volgers van de acteur. De hashtags #schandalig #jaloezie #uitverkocht en #zaligenamiddag spreken boekdelen. De eerste twee hebben betrekking op de commentaar van Margriet, de andere twee op de show van Jacky Lafon.

In het Kusttheater 't Colisée maken ze al verschillende jaren shows met Jacky Lafon en het publiek komt voor haar. Normaal zou Jacky deze zomer niet meedoen maar uiteindelijk konden de organisatoren haar toch overtuigen om haar zomer op te offeren. Jacky begrijpt de reactie van Margriet Hermans niet. Een hele zomer lang spelen wij voor uitverkochte zalen en dat zelfs in de namiddag. Elke voorstelling eindigt met een staande ovatie, iedereen is bijzonder lovend over de shows. Ook Laura Lynn, David Vandyck en Koen Crucke zijn sterren in deze revue en hebben keihard gewerkt aan de show. De commentaar van Margriet komt aan maar we trekken ons op aan ons publiek want wat zij ervan vinden is wat het belangrijkst is.

In 't Colisée zijn ze maar wat blij met de show van dit jaar. Met Laura Lynn, Koen Crucke, David Vandyck en Jacky Lafon hebben de organisatoren vier toppers op het podium. Daar maken ze al enkele jaren een revue en merken ze dat de populariteit van de revue met Jacky Lafon alsmaar toeneemt. Elke show is uitverkocht en dat in tijden dat andere organisatoren vaak tickets moeten weggeven om de zaal vol te krijgen. Elk jaar komen meer en meer mensen naar de namiddagshows kijken, dan kan een show toch niet slecht zijn? Jacky deelt die mening. Ik wil iedereen bedanken voor zoveel steun, respect en begrip. De mensen die de show gezien hebben kunnen dan ook niet begrijpen dat Margriet dit gedaan heeft maar inderdaad, zij durft alles, laat Jacky ons nog weten.

Oh ja, wil jij nog genieten van die prachtige show van Jacky Lafon, Laura Lynn, David Vandyck en Koen Crucke, reserveer dan tickets via www.kusttheater.com . Wij vinden de show prachtig en net zoals bij De Krant Van West-Vlaanderen geven wij de show Cruise Nostalgie een 10 op 10.

Download onze app voor Android of iOS