.
Jef uit Boer Zkt Vrouw
vrijdag 10 maart 2023

Jef uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ik denk niet dat we een goede match zouden zijn” 

Dat is voor hem een no go 

Wanneer je een relatie begint met een boer of boerin, dan weet je dat je partner lange en zware dagen heeft. Die beginnen vaak heel vroeg en eindigen vaak ’s avonds laat.

Voor boer Jef is het belangrijk dat zijn partner geïnteresseerd is in het boerenleven. Ze hoeft niet mee te helpen, maar een basisinteresse is toch wel leuk.

“Ze moet echt niet full force meewerken, maar ze moet mij minstens ondersteunen. Liefst met iets dat ze zelf leuk vindt om te doen. Ze moet ook begrijpen dat met een melkveehouder samen zijn betekent dat plannen last minute gecanceld kunnen worden.”

Voor Jef maakt het niet uit wanneer een vrouw erg geïnteresseerd zou zijn in mode en make-up. Zolang er maar andere raakvlakken en gemeenschappelijke interesses zijn.

En wat met een vrouw die enkel plantaardige melk wil drinken. Makkelijk is dat toch niet voor een melkveeboer. “Als ze lactose-intolerant is, begrijp ik dat. Maar als het is omdat ze zich zorgen maakt over het dierenwelzijn of het milieu… dan denk ik niet dat we een match kunnen zijn, sorry.”

Bio van Dina Tersago