.
News Image

Jeff Hoeyberghs krijgt shit over zich heen

Jeff Hoeyberghs krijgt storm van kritiek na uithaal op Facebook.


Jeff Hoeyberghs leeft nog. De plastische chirurg heeft dinsdag op Facebook een uitlating gedaan die een storm aan reacties veroorzaakt. Aanleiding is een interview met Thuis-actrice Tina Maerevoet in Dag Allemaal. Tina schittert al jaren als Paulien in thuis en verdwijnt binnenkort voor een korte periode even uit Thuis omdat ze het te druk heeft. In het interview is er ook sprake van een kind. Tina wil dolgraag mama worden. Tina is 31 jaar jong en al een jaar vrijgezel. Maar een vriend of niet, Tina wil een kind. Desnoods zonder man. Er zijn wel meer alleenstaande vrouwen die bewust voor een kind kiezen, hé. Ik werk ook graag voor kinderen, trouwens. Ze zijn zo heerlijk spontaan, vertelt Tina.



Maar uiteraard hoopt Tina haar kind ooit met een man in haar leven te kunnen opvoeden. Dat is plan A. Plan B is een kind zonder een man in haar leven. Een vriendin van de zus van Tina is bewust ongehuwde moeder (BOM) en krijgt hulp van alle kanten. Maar plan B van Tina Maerevoet krijgt op Facebook heel wat kritiek. De luidste roeper is de bekende chirurg Jeff Hoeyberghs. Dit is de boodschap die Jeff dinsdag al op Facebook zette bij het bericht over Tina Maervoet: Zone vogeleschrik geraakt inderdaad nooit aan een ernstige relatie. Weer een kind naar de kl... mocht haar wens in vervulling gaan.



Er kwamen vele tientallen reacties op de post van Hoeyberghs. Uiteraard waren er mensen die hem steunden in zijn visie maar er kwamen ook heel wat negatieve reacties. De mensen die negatief reageerden kregen trouwens een scheldtirade van Jeff Hoeyberghs.