.
Jelle De Beule, Sylvia Van Driessche
zaterdag 18 mei 2024

Jelle De Beule: “Ik voel die drang niet heel de tijd”

Hij is niet altijd grappig

Jelle De Beule mag dan wel nog altijd smoorverliefd zijn op zijn vrouw Sylvia Van Driessche, samenwerken zal het koppel niet meteen snel doen. Jelle kan moeilijk om met kritiek en dat kan wel al eens voorvallen als je gaat samenwerken.

“Dat is wel al verbeterd. Ik ben opgegroeid in een gezin waar we nooit commentaar op elkaar gaven, om elkaar te sparen, maar bij Woestijnvis - en dat is net de sterkte van het productiehuis - zeggen ze eerst wat goed is, om vervolgens uit te pakken met zes pagina's kritiek. Dat is altijd slikken. Misschien heb ik dat kantje wel gemeen met Willy Persyn uit Nonkels. Als ze hem aanvallen, dan gaat hij meteen in het defensief”, zegt hij in Story.

Wat dan wel weer belangrijk is voor het koppel, is humor binnen hun relatie. Er moet gelachen kunnen worden, anders zou het niet werken.

“Ik zou niet kunnen samen zijn met een man die mij niet aan het lachen brengt. Dat is ook de reden waarom ik destijds verliefd ben geworden op Jelle”, begint Sylvia. “Niet dat ik thuis heel de tijd moppen zit te tappen en iedereen wil entertainen. Die drang voel ik niet. Ik kan ook best wel serieus zijn”, vult Jelle aan.

Bio van Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche