.
Jelle De Beule
zondag 22 januari 2023

Jelle De Beule: “Ze was zo content dat ze dat mocht doen”

Hij was blij met haar aanwezigheid

We kennen Martine Jonckheere vooral als Marie-Rose De Putter in ‘Familie’. Tot 3 keer toe werd Martine ontslagen bij ‘Familie’, al was de laatste keer ook wel definitief. Hoe verschrikkelijk Marie-Rose het ook vond, ze bleef niet bij de pakken zitten en stond nog af en toe op de planken.

Zo zou ze ook meespelen in ‘Café Beveren’, een theaterstuk van Het Prethuis. Die rol heeft ze nu jammer genoeg moeten annuleren omdat ze opnieuw werd getroffen door borstkanker.

Een tijdje geleden stond ze nog op de set van ‘Nonkels’, waar ze onder andere kennis maakte met Jelle De Beule. Hij heeft goede herinneringen aan die draaidagen met Martine.

“Ze was zo content dat ze in ‘Nonkels’ voor het eerst in haar carrière in het West-Vlaams mocht spelen. Ze bracht zoveel positieve energie naar de set. Ja, we waren superblij dat ze erbij was. Martine heeft haar rolletje als kapster trouwens voortreffelijk gespeeld”, zegt hij in Dag Allemaal.

Ook hij gelooft in het herstel van Martine en wens haar veel beterschap toe. “Ik hoop van harte dat ze ook deze keer de strijd zal winnen.”