.
Jens Dendoncker
vrijdag 23 september 2022

Jens Dendoncker en zijn programma zwaar onder vuur: “Eindelijk iets origineel”

Hij ziet de positieve punten van het programma

Het nieuwe programma van Jens Dendoncker valt bij televisiekijken Vlaanderen niet in goede aarde. Terwijl mensen met de handen in het haar zitten omwille van hun energiefacturen, vernielen mensen bewust hun huis in ‘Wie Zoekt Die Wint’.

En hoewel heel wat mensen tegen het concept zijn, ziet Bram De Brabander, televisierecensent van Het Laatste Nieuws, er ook het positieve van in.

Eindelijk is er nog eens een origineel format op de Vlaamse televisie. Want dat lijk die ‘Wie Zoekt Die Wint’, wel te zijn. Dit programma is van de makers van ‘Sorry voor Alles’ en dat programma was vernieuwend en zat goed in elkaar”, begint hij in Tv Familie.

Hij geeft het programma alvast het voordeel van de twijfel. “Het programma kan misschien ook nog voor leuke verrassingen zorgen. Ik geloof dat het nu dus voor een ongelukkige timing is. Misschien was het slimmer geweest om nog enkele maanden te wachten met die oproep-aflevering.”

VTM panikeert in ieder geval nog niet door de vele kritiek die ze hebben gekregen. Want naast de vele negatieve reacties, waren er ook een heleboel positieve. “VTM biedt mensen tenslotte de kans om gezellig samen voor de televisie te gaan zitten en even niet met de dagdagelijkse zorgen bezig te zijn.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jens Dendoncker

Meer Over:

Jens Dendoncker