.
Jens Dendoncker
donderdag 17 oktober 2024 13:20

Jens Dendoncker: “Het programma zou geen kijker meer of minder halen”

Hij is de presentator van dienst

Jens Dendoncker heeft er een moeilijk traject opzitten. Hij heeft vaak last van mentale problemen, maar wist deze de laatste jaren toch te overwinnen. Al zal het altijd een rol blijven spelen in zijn leven.

Gelukkig heeft hij sinds vorig seizoen ‘The Masked Singer’ om zich als presentator op te concentreren. Hij nam de taak over van Niels Destadsbader.

“Het waren redelijk grote schoenen om te vullen. Ik had een show van dit kaliber nog nooit gedaan. Niels vertrok zelf, daarna kreeg ik de kans hem op te volgen. Ik ben erg dankbaar dat ik die mogelijkheid kreeg. Er zullen altijd mensen zijn die het vertrek van Niels jammer vonden en er zijn er ook die blij zijn dat ik overnam. Vergeet niet dat 'TMS' groter is dan zijn presentator. Die is een klein radertje in een heel grote machine”, zegt Jens in Primo.

Jens lijkt de rol een beetje te onderschatten, want zijn rol als presentator is al net even belangrijk als alle andere rollen die het programma tot stand brengen.

“Ik geef de show natuurlijk een specifieke kleur, maar ben ervan overtuigd dat het programma geen kijker meer of minder zou krijgen met een andere host. Ik voeg er wel mijn persoonlijke touch aan toe. De zoektocht naar wie onder de pakken zit, is het belangrijkste. Ik sta als presentator volledig ten dienste daarvan en doe elke week mijn best om er het maximum uit te halen.”

Bio van Jens Dendoncker