.
Jens Dendoncker
maandag 27 februari 2023

Jens Dendoncker: “Ik merk daar maar weinig van”

De vrouwen liggen niet aan zijn voeten

Jens Dendoncker moet op dit moment één van de sympathiekste presentators van ons land zijn. Hij weet iedereen te charmeren met zijn humor en zijn vriendelijkheid en er wordt weleens gezegd dat de vrouwen met bosjes aan zijn voeten liggen.

“Ik heb de looks niet, nooit gehad. Als ik verliefd word op iemand, moet ik het hebben van smeken. Gewoon heel lief vragen: ‘Wil je alsjeblieft een keer iets met mij gaan drinken?’ Verleidingstechnieken heb ik niet, ik ben ook niet sluw en listig. En ik kan er niet goed mee om als mensen dat tegenover mij zijn”, bekent Jens in Dag Allemaal.

Bekend zijn helpt altijd een beetje om mensen aan te trekken, maar dan is het nog maar de vraag of dat ze echt op je vallen of vooral op je vallen omdat je bekend bent.

“Maar dat bekendheid erotiseert, ik merk dat niet. Ongetwijfeld zullen knappe mensen die ook nog eens wat bekend zijn, extra aantrek hebben, maar het is zeker niet zo dat vrouwen zich bij bosjes aan mijn voeten smijten. In de verste verte niet.”

Jens is niet echt bezig met zijn gewicht en heeft zelfs de weegschaal verbannen. Maar toch probeert hij zo gezond mogelijk te eten. “Dat heeft een weerslag op mijn epilepsie en de ziekte van Ménière. En ook cafeïne probeer ik zoveel mogelijk te vermijden, net als alcohol. Maar op vlak van uiterlijk heeft de man het gemakkelijker. Vrouwen worden daar veel sneller over aangesproken en jammer genoeg ook op afgerekend.”

Bio van Jens Dendoncker