.
Jens DenDoncker
vrijdag 16 september 2022

Jens Dendoncker: “Maar dat moeten ze wel zelf doen”

Ze halen hun huis overhoop

Op zaterdagavond kan er op VTM gekeken worden naar ‘Wie Zoekt Die Vindt’, gepresenteerd door Jens Dendoncker. In het huis van de kandidaten wordt 100.000 euro verstopt die ze kunnen winnen. Maar daarvoor moeten ze goed zoeken, héél goed zoeken.

“En de opkuis of herstellingen zijn voor de rekening van de kandidaten. Dat is een constante afweging die je moet maken. Gaan we schade aanrichten in ons huis, ook al levert het zoveel centen op? Daarmee kunnen ze die kosten betalen en wonen ze twee dagen in hun zelf aangerichte ravage. Maar het blijft wel binnen de perken. We gaan geen vloeren uitbreken met een drilboor”, lacht Jens in Story.

Het klinkt allemaal heel gemakkelijk, maar Jens kan iedereen verzekeren dat dat zeker niet zo is. Zeker niet met een stoorzender als hij in de buurt.

Jens is vooral erg blij en in zijn nopjes dat hij vooral de kandidaten mag afleiden en storen met flauwe mopjes en onnozel doen, maar mocht hij kunnen, hij zou misschien zelf liever meedoen met het programma.

“Het is moeilijk. Het gaat over veel geld, hé. Zelfs al vind je maar de helft, dan is dat nog 50.000 euro. Ik zou als een halve zot mijn kot uitbreken, met alle ravage vandien.”

Bio van Jens Dendoncker

Meer Over:

Jens Dendoncker