.
Jens Dendoncker
maandag 19 september 2022

Jens Dendoncker onder vuur: “Dat is net het opzet van het programma”

Mensen kiezen zelf hoever ze gaan

Het zijn geen fijne tijden voor Jens Dendoncker. Zijn relatie met Lauren Versnick kwam na 4 jaar tot een einde en alsof dat nog niet genoeg is, krijgt hij ook nog een heleboel kritiek te verwerken rond zijn nieuwe programma ‘Wie Zoekt Die Wint’.

In het programma verstopt Jens en zijn team 100.000 euro in een woning van onbekende Vlamingen. Als de bewoners dat geld vinden, dan winnen ze al dat geld. Maar het verstoppen van het geld gaat ver, te ver volgens sommigen.

Tijdens de eerste aflevering, die eigenlijk een oproepaflevering was, zag televisiekijkend Vlaanderen hoe het gezin van die aflevering bijna hun huis letter afbraken om toch maar geld te vinden, schrijft Tv Familie.

En dat vinden mensen niet kunnen. Ondanks dat dit net de opzet is van het spel. “Hoever gaan mensen in het slopen van hun eigen huis, als ze weten dat er 100.000 euro zit verstopt.”

In de oproepaflevering zagen we hoe het deelnemende gezin onder meer duren en muren uitbraken, kussen kapotscheurden en zelfs een verfbom lieten afgaan, en dat allemaal voor geld. Het is alvast afwachten of hier veel inschrijvingen op zullen volgen. Wordt vervolgd!

Bio van Jens Dendoncker

Meer Over:

Jens Dendoncker