.
Jens Dendoncker
woensdag 28 december 2022

Jens Dendoncker: “Ook dat is ware liefde”

Hij blijft erin geloven

Het was even schrikken toen Jens Dendoncker en Lauren Versnick bekend maakten dat ze niet langer een koppel waren. De twee hadden jarenlang lief en leed met elkaar gedeeld, maar toch vonden de twee het tijd om los te laten.

“Dat is ware liefde… elkaar durven loslaten. En dat je zelfs je relatie durft te beëindigen. Het is soms een hel om met iemand zoals ik samen te zijn. Ik trek mensen naar beneden die wel positief in het leven staan en dat klopt niet, zo mag het niet zijn. Er staat je dan maar één ding te doen, vind ik, en dat is ermee ophouden”, zegt Jens in Het Laatste Nieuws.

Jens zag zijn relatie met Lauren stranden en dat was erg pijnlijk. Maar ook iets wat jammer genoeg behoorlijk herkenbaar is.

“Ik kan heel gemakkelijk liefde voelen en ik kan ook heel goed verliefd zijn, maar de relatie in stand houden, daar worstel ik mee. Het loopt altijd mis omdat ik telkens weer op het punt kom waarop ik denk: ik ben haar iets aan het aandoen.”

Maar ondanks alles blijft Jens zijn geloof in de liefde behouden. Een relatie van vijftig of zestig jaar, het lijkt hem niet onmogelijk. “Ik heb een heel goed voorbeeld aan mijn ouders. Ik zie ze samen lachen, samen dingen doen, ze doen dat ongelooflijk goed.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jens Dendoncker en Lauren Versnick