.
Jeroen Meus en Stéphanie De Roover
zondag 2 april 2023

Jeroen Meus: “Dat mag van mij wel even zo blijven”

Hij kijkt hoopvol naar de toekomst

Als één iemand vindt dat het leven oneerlijk is, dan is het wel Jeroen Meus. Hij verloor zijn broer aan darmkanker en mist hem nog elke dag.

Jeroen probeert terug gelukkig te zijn, maar beseft dat een deel van hem ook altijd verdrietig zal blijven. En dat is iets wat hij niet anders zou willen.

“Geluk, dat is geen ding dat op zichzelf bestaat. Wij als mens hebben dat woord bedacht, om ‘iets’ te benoemen. Maar dat ‘iets’ is voor jou anders dan voor mij. Wanneer voel ik mij gelukkig? Als ik ’s ochtends op de fiets spring naar een opname ‘Dagelijkse kost’, met de mist rond mij. De snotneus nadat ik soep gegeten heb. Klein, simpel leven”, vertelt Jeroen in Gazet van Antwerpen.

Gelukkig ziet 2023 er best mooi uit voor Jeroen en kijkt hij met positieve verwachtingen naar de toekomst.

“Er ligt een nieuw programma op de plank, we brengen waarschijnlijk twee boeken uit, en er is Billie. Ik loop veel na te denken, over mijn eigen traiteurwinkel ooit, wie weet. Maar dit jaar zit al vol. Ik ben warm omringd door een vrouw met wie ik al twintig jaar samen ben, waarvan tien jaar gelukkig getrouwd en ik heb een fantastisch kereltje van een zoon. Van mij mag het nu even zo blijven. We hebben onze portie gehad, de storm is gaan liggen, en de zon mag beginnen te schijnen.”

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus