.
News Image

Jeroen Meus liep ‘iets te parmantig’ met zijn kop in de wolken

Een relatie zonder jaloezie

De broer van Jeroen Meus overleed een tijd geleden aan darmkanker. Jeroen ging door een zware periode want hij had met zijn broer een heel goede band.

Om het verdriet te helpen verwerken, koos Jeroen Meus ervoor om het programma ‘Dagen zonder broer’ te realiseren. Want het gemis is groot.

“Het eenvoudigst kan ik het zo uitleggen: Wim was waardevol. Voor mij en voor iedereen die zijn pad kruiste”, vertelt Jeroen openhartig aan Humo.

Wat de twee broers het meest typeerde, was de totale afwezigheid van competitie. “Er hing nooit iets van jaloezie tussen ons. Er was alleen maar wederzijdse aanmoediging”, aldus Jeroen.

Ze konden ook heel goed naar elkaar kijken met een eerder kritisch oog. “Toen ik succes kreeg, had Wim meteen gezien dat ik, euh, misschien toch iets te parmantig met m’n kop in de wolken liep. Daar wees hij me dan op, en van hem aanvaardde ik dat”, geeft Jeroen Meus aan Humo toe.

Wim was een persoon die voortdurend op zoek was naar wat hem ontroerde en dat vervolgens graag met anderen deelde. Een unieke persoonlijkheid dus die zonder twijfel voor altijd zal gemist worden.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jeroen Meus