.
Jeroen Van Dyck in Familie
vrijdag 4 maart 2022

Jeroen Van Dyck: “De rol is veel groter geworden”

Hij probeert zijn rol overtuigend neer te zetten

Jeroen Van Dyck is sinds enkele weken terug te zien als Tony in 'Familie'. De grootste serie-slechterik van dit moment is terug en hij laat er weer geen gras over groeien. Hij valt de familie Van den Bossche continu lastig en lijkt zijn zinnen te hebben gezet op Kato. Wat Tony nog meer van plan is, dat valt nog af te wachten. Een terugkeer van Tony was eerst niet voorzien, maar het liep anders dan gepland.

“De verhaallijn rond Tony is veel groter geworden dan initieel het plan was. Maar toen hij uiteindelijk naar de cel moest, was het niet helemaal duidelijk of hij weer op vrije voeten zou komen. Toen ik een telefoontje kreeg van de makers, was ik meteen enthousiast. Tony gaat de dingen overhoop zetten. Hij probeert aan iedereen te laten zien dat hij veranderd is, waardoor sommigen echt gaan beginnen twijfelen”, lacht hij in Story.

Dat hij de slechterik mag spelen in een populaire soap, dat zorgt ook voor heel wat reacties op sociale media of op straat. “Ik schrik er nog steeds van hoe zo’n verhaallijn leeft bij de kijkers. Sommigen gaan er zo hard in op dat ze weleens vergeten dat het fictie is. En ook op sociale media krijg ik al eens boze berichten. Maar ik kan daar mee lachen. Het wil zeggen dat ik de rol overtuigend neerzet. Een compliment dus.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jeroen Van Dyck

Meer Over:

Jeroen Van Dyck