.
Jeroen Van Dyck
dinsdag 21 november 2023

Jeroen Van Dyck heeft groot nieuws!

Het gaat weer goed met hem

Jeroen Van Dyck was jarenlang samen met actrice en presentatrice Nathalie Meskens maar die relatie bleef helaas niet duren. Nu kan Jeroen met veel blijdschap vertellen dat hij terug verliefd is en dat de gelukkige luistert naar de naam Vicky.

“Kort nadat wij elkaar voor het eerst op straat gekruist waren, heeft ze mij een berichtje op Instagram gestuurd. We zijn beginnen te chatten en het klikte meteen. Het was echt plezant, wij konden heel hard lachen met elkaar. Na een week of twee heb ik met haar afgesproken om iets te gaan drinken. Daarna duurde het niet lang vooraleer we elkaar weer terugzagen, en zo is onze liefde langzaam gegroeid. Iets gaan eten, een wandeling maken, al die simpele dingen die we geleerd hebben in coronatijd”, vertelt Jeroen in Dag Allemaal.

Op vakantie gaan samen is volgens velen de ultieme relatietest en die heeft het koppel ondertussen met glans doorstaan. Ze trokken samen naar Spanje.

“We besloten om de auto te nemen om elkaar echt goed te leren kennen. We zijn immers twee dagen onderweg geweest, want ik rijd traag. Bovendien had ik mijn Waze per ongeluk ingesteld op 'vermijd tolwegen'. Zo hebben we er toch nog een stuk langer over gedaan.”