.
Jeroen Van Dyck in Familie
zondag 13 februari 2022

Jeroen Van Dyck zit met een schuldgevoel

"Dat is een werkpunt"

Jeroen Van Dyck is momenteel niet weg te slaan van onze schermen. Zo is hij te zien als de papa van Caro Timmers in ‘#LikeMe’ en als de boosaardige Tony in 'Familie'. Jeroen is blij dat hij aan het werk kan blijven ondanks de moeilijke coronaperiode en grijpt alle kansen met beide handen. Maar doordat hij vaak aan het werk is als acteur en in zijn restaurant en hij heel vaak bezig is met zichzelf, geeft hij onvoldoende aandacht aan zijn ouders.

“Zij zijn er nochtans altijd voor mij. Onlangs kwam ze helpen met de verhuis en ze springen ook bij in het restaurant als er iets is. Omgekeerd gebeurt dat te weinig, en dat is een werkpunt. Maar we horen elkaar wel vrij frequent, ook omdat we niet zo ver van mekaar wonen”, geeft hij toe in Story.

Maar ondanks alles heeft Jeroen een grote bewondering voor zijn ouders. “Hun trouw en standvastigheid in de dingen, daar kijk ik wel naar op. Mijn ouders zijn al 45 jaar gelukkig samen. Ik zal me moeten haasten om dat ooit te kunnen evenaren. Als schat ik mijn levenskansen vrij hoog in.”

Bio van Jeroen Van Dyck

Meer Over:

Jeroen Van Dyck

Bio van #LikeMe

Meer Over:

Familie #LikeMe