.
News Image

Jeroom: “ik was bang voor De Slimste Mens”

Jeroom heeft alles te danken aan De Slimste Mens.
Jeroom geeft toe dat hij alles te danken heeft aan De Slimste Mens. Toch was hij bang om deel te nemen aan de quiz. “Als je je hele leven aan een bureau hebt zitten te tekenen, wil je weleens een uitdaging aangaan waar je bang van bent,” onthult Jeroom in Humo. Ondertussen kent iederéén Jeroom en dat is allemaal dankzij De Slimste Mens.
“Als mensen mij op straat herkennen, dan is dat altijd door ‘De Slimste Mens’ en nooit wegens mijn geniale cartoons,” aldus Jeroom in zijn gekende stijl. Toch ontdekken sommige van die mensen ook zijn hele back catalogue en wint hij ook zieltjes voor zijn cartoons op die manier.
Jeroom moet zich nog altijd naar de opnames van De Slimste Mens slépen, maar eenmaal hij daar zit gaat er een knop om en begin ik ervan te genieten, klinkt het bij Jeroom in Humo. “Zeker als ik echt een leuke avond beleef, met een gulle lach van een warm publiek. (stilte) Dat gebeurt zeer, zéér zelden,” aldus Jeroom op de typische manier waarop elke avond haast een miljoen mensen al dan niet met zijn humor kunnen lachen.