.
Jeroom
maandag 21 oktober 2024

Jeroom: “De harde sneren zullen nog volgen” 

Hij heeft de humor van hem 

In ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ zien we Jeroom heel vaak stevige humoristische tikjes uitdelen naar zijn collega’s. Hij vindt het heerlijk als iemand een stevige tik terug geeft, anders vindt hij er niks aan.

“Ik ga me nooit kwaad maken over iets wat met humor is bedoeld. De mop is heilig voor mij, mijn ego is daar ondergeschikt aan. Ik hou er gewoon van om mensen uit hun comfortzone te halen en plaagstootjes uit te delen. Ook onder vrienden, weliswaar minder uitvergroot dan in De Slimste Mens. En thuis? Daar word ik zelf onder de grond gestopt”, lacht hij in Story.

Gelukkig voor Jeroom maakt zijn zoon Remus ook graag de nodige mopjes. De jongen is negen en Jeroom kan wel zeggen dat zijn zoon zijn gevoel voor humor heeft geërfd.

“Hij maakt graag mopjes, maar ze zijn gelukkig nog van het lichtere genre. De harde sneren zullen ongetwijfeld nog volgen. Remus heeft een grote mond, maar een klein hartje. Net als zijn vader. Hij zegt altijd stoer: 'Ik kan dat wel', tot het moment daar is en de twijfels toeslaan.”

Bio van Jeroom

Meer Over:

Jeroom