.
Jeroom
vrijdag 4 oktober 2024

Jeroom: “Ik behield te allen tijde de controle” 

Het was buiten zijn comfortzone 

We kunnen niet om Jeroom heen. Naar aanleiding van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ is er ‘Kamp Jeroom’, hij is ook te zien als jurylid in ‘DSMTW’ en binnenkort ook nog eens in ‘Over De Oceaan’.

Zelf wilde hij liever niet meedoen aan ‘Kamp Jeroom’. Hij voelt zich beter in zijn rol om de deelnemende kandidaten tot orde te roepen.

“Erik Van Looy en ik zijn heel complementair. Ik mag scheidsrechter en VAR zijn en af en toe een kleine prik uitdelen, terwijl Erik aan boord is gehaald voor zijn vlotte babbel”, zegt Jeroom in Dag Allemaal.

Prikken uitdelen, het is Jeroom zijn favoriete bezigheid. Als jurylid doet hij namelijk niet anders. Maar in Boris liet hij zich dan weer van zijn meest serieuze kant zien. En dat vond hij best eng.

“Maar omdat ik het programma met een kleine ploeg kon maken, behield ik te allen tijde de controle. In mijn hoofd voelde het gewoon als een verhaal dat ik met twee goede vrienden deelde. Terwijl we aan het draaien waren, heb ik op geen enkel moment beseft welke impact het programma zou hebben.”

Bio van Jeroom

Meer Over:

Jeroom