.
Jess Donckers
zondag 31 januari 2021

Jess Donckers heeft genoten van het afgelopen jaar: “dat zal vreemd klinken”

“Ikzelf heb dat graag...”

Jess Donckers kennen we allemaal als model, presentatrice én natuurlijk de ex van Frank Molnar, maar ondertussen is Jess aan de slag als psychotherapeute. In Story vertelt Jess hoe ze heeft moeten vaststellen dat hoe langer de coronacrisis duurt, hoe onverdraagzamer mensen worden.

Vooral het gebrek aan concrete vooruitzichten weegt door bij de mensen, vertelt Jess Donckers in het weekblad. “Daardoor kunnen ze zich geen concrete doelen stellen en hebben ze weinig om naar uit te kijken.”

Zelf heeft ze al bij al weinig last ondervonden van de crisis. Ze is gelukkig altijd kunnen blijven werken en volgt ook nog een opleiding bioneurologie aan de VUB. “Wat dat betreft is corona voor mij een mooi cadeau geweest, gewoon omdat er veel tijd en ruimte is vrijgekomen om over dingen na te denken, nieuwe uitdagingen aan te gaan en je eigen agenda in te plannen”, aldus Jess Donckers in Story.

“Ikzelf heb dat graag”, geeft Jess grif toe. De 38-jarige Jess noemt zichzelf eerder introvert en ervaart dan ook weinig last van minder onder de mensen te kunnen komen. En zo blikt Jess met een positief gevoel terug op 2020.

“Dat klinkt voor velen misschien vreemd, maar ik ga graag op zoek naar het positieve in dingen. Soms een roze bril opzetten, zorgt vaak voor nieuwe wendingen en vooral voor interne rust”, besluit Jess Donckers in Story.

Bio van Jess Donckers

Meer Over:

Jess Donckers