.
Jimmy Frey
vrijdag 9 september 2022

Jimmy Frey: "Dat heeft me veel pijn gedaan"

Jimmy Frey openhartig over zijn imago.

Je partner wel of niet delen met de buitenwereld, het blijft een dilemma. Heel wat BV’s lijken er steeds meer en meer voor te kiezen om hun relatie niet te delen met de buitenwereld. Iets waar zanger Jimmy Frey zich wel in kan vinden.

“Al heeft zwijgen wel een groot nadeel. Ik had lange tijd het imago van een playboy. Iedereen dacht dat ik niets vertelde omdat ik van de ene vrouw naar de andere fladderde. Dat heeft me veel pijn gedaan, want ik was een gevoelige jongen die jaren samen is geweest met dezelfde vrouw”, geeft Jimmy toe in Dag Allemaal.

Ook Willy Sommers moest opletten aan het begin van zijn carrière wanneer het over relaties ging. Hij werd afgeschilderd als ideale schoonzoon en mocht nergens met liefjes betrapt worden.

“Ik heb me daar ook altijd aan gehouden. Al heeft het wel mijn relatie gekost. Maar ik vind het nu redelijk absurd om in deze tolerante tijden je liefdesleven nog te verzwijgen.”

Maar of BV’s hun relatie nu bekend maken of niet, ze maken natuurlijk nog steeds hun eigen keuze. Zolang ieder zich maar goed voelt bij de situatie.