.
Jimmy Frey
zaterdag 4 mei 2024

Jimmy Frey: “Dat zal mij meer vrijheid geven”

Hij kan niet meer stappen

Het is duidelijk dat Jimmy Frey op de sukkel is. Hij heeft moeite om te stappen en een operatie aan zijn linkerbeen zit er ook niet meer in. Hij zal zich moeten behelpen met pikuren.

Moeilijk kunnen wandelen, betekent ook dat het moeilijk wordt om buiten te komen. Al heeft Jimmy daar een oplossing voor bedacht.

“Ik ga me een scootmobiel kopen. Zo'n driewieler die een beetje op een Vespa lijkt. Ik wil zo'n schoon en hip model, dat moet ik online bestellen. Binnenkort zie je me hier op zo'n hippe scootmobiel door Knokke crossen. Pas op, ik kan er maar maximaal 20 per uur mee rijden. Sneller hoeft ook niet voor mij, maar die scootmobiel zal me wel weer wat vrijheid geven. Want fietsen gaat niet meer. De laatste keer dat ik gefietst heb, is tweeënhalf jaar geleden”, lacht de zanger in Dag Allemaal.

Jimmy kan niet meer geopereerd worden aan zijn benen, omdat zijn hart op is. Hij is natuurlijk 85 en dat is al een mooie leeftijd.

“Ik heb al enkele jaren een pacemaker en ik voel me daar heel goed mee, maar een operatie zou te riskant zijn. Ik hoop dus dat de pijn in mijn linkerbeen niet te erg wordt. Die inspuitingen zullen wel helpen, hoop ik. Maar weet je... ik ben bang dat ze dat been gaan moeten afzetten. Daar mag ik niet aan denken. Ik denk liever aan andere dingen.”

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey