.
Jimmy Frey
maandag 11 december 2023

Jimmy Frey: “Een vriendin was zwanger van mij”

Maar hij heeft het nooit geweten

Jimmy Frey stond in zijn populaire jaren bekend als een playboy. Hij had veel vrouwelijke fans en er zijn ook veel vrouwen in zijn bed beland. Maar trouwen, dat was niet weggelegd voor de zanger.

“Ik heb wel lange relaties gehad, maar ik heb nooit willen trouwen. Pas op, ik was wel graag getrouwd geweest, en ik heb kansen genoeg gehad. Maar ik had bindingsangst... Dat had te maken met m'n ouders, ik had gezien hoe mijn vader mijn moeder slecht behandelde en haar bedroog. Ik dacht: als ik trouw, gaat m'n huwelijk ook kapot. Maar ik heb nooit een vriendin bedrogen of een vrouw pijn gedaan”, zegt hij in Dag Allemaal.

Doordat Jimmy zich nooit heeft willen binden aan een vrouw heeft hij zelf ook geen kinderen. Althans niet bij een vaste partner.

“Lang geleden - en dit heb ik nog nooit verteld - was een vriendin zwanger van mij. Maar het vruchtje is na een paar maanden afgekomen. Ik ben dat pas later te weten gekomen, want ze had me niet verteld dat ze in verwachting was. Ach ja, het is m'n eigen schuld dat ik me nooit heb geëngageerd in langdurige relaties. Maar ik heb een geweldig leven gehad.”

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey