.
Jimmy Frey
zondag 27 november 2022

Jimmy Frey: “Hij drukte mij met m’n neus op de feiten”

Hij heeft veel pijn

Hoe zou het nog zijn met Jimmy Frey? Het gaat niet zo heel goed met de populaire zanger van vroeger. Nadat hij acht jaar geleden betrokken raakte bij een ongeval met een fietser gaat het van kwaad naar erger met Jimmy.

Jimmy lijdt helse pijnen en heeft al heel wat operaties en ziekenhuisopnames achter de rug. Twee heupprotheses, een knieprothese en een pacemaker, Jimmy onderging het allemaal. Maar nu is het vooral rugpijn die Jimmy aan de zetel gekluisterd houdt.

“Inmiddels ben ik al twaalf keer geopereerd. Omdat ik soms vergeetachtig word, houd ik er zelfs een lijstje van bij. Sowieso moet ik opletten met medicijnen, want voor sommige stoffen ben ik allergisch. Ik vergeet altijd welke, maar gelukkig heb ik een allergiepaspoort dat de dokters kunnen raadplegen”, klinkt het in Primo.

Maar de zanger wil niet klagen, zijn lichaam mag dan wel op de sukkel zijn, zijn moraal is er wel op verbeterd. Iets wat hij te danken heeft aan een goede vriend.

“’Jimmy, je lééft nog’, zei hij tijdens een pittige discussie. Eerlijk gezegd was het nodig om mij toen met m’n neus op dat feit te drukken. Ik wilde de stap zetten om naar een verzorgingstehuis te gaan, maar mijn kameraad adviseerde me om dat zo lang mogelijk uit te stellen. En nu ben ik blij dat ik gewacht heb.”

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey