.
Jimmy Frey
maandag 19 september 2022

Jimmy Frey: "Ik ben heel ongelukkig"

Jimmy Frey in zak en as.

Een noodlottig ongeval in 2014 bracht het leven van zanger Jimmy Frey tot een kantelpunt. Dat dat ongeval zoveel problemen met zich ging meebrengen de afgelopen jaren, dat had de zanger niet mogen dromen. Hij is nu vooral aan zijn appartement gekluisterd en dat maakt hem ongelukkig.

“Ik hoop wel dat ik nog zo lang mogelijk op m’n appartement hier in Duinbergen kan blijven wonen. Het is hier zo mooi. Ik heb een prachtig uitzicht en kan van 9 tot 21 uur in de zon zitten. Dat wil ik niet zomaar opgeven”, klinkt het in Dag Allemaal.

Gelukkig zijn er heel wat organisaties en mensen die het leven van de zanger toch ietwat aangenamer kunnen maken. Want bijvoorbeeld zelf koken, dat lukt hem niet meer.

“Ik laat mijn eten aan huis leveren. Dat maakt het draaglijk. Maar ik ben niet koppig. Er komt een dag dat het onmogelijk wordt om zonder permanente hulp te leven. Ik ben ook al eens weggedraaid hier in huis, dat wordt een gevaarlijke zaak, want ik woon hier alleen.”

Door dat ongeval heeft Jimmy al heel wat operaties moeten ondergaan en ze lijken steeds minder en minder nut te hebben. “Het is ook allemaal zeer pijnlijk, in combinatie met de pijn die ik sowieso al heb in mijn heup na dat ongeval. Ik ben zeer ongelukkig, dat mag je gerust weten.”

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey