.
Jimmy Frey
vrijdag 13 mei 2022

Jimmy Frey: “Ik had wel graag een kind gehad”

Hij heeft er spijt van

Het leven van de intussen 83-jarige Jimmy Frey loopt niet meer over rozen. Hij is al bijna een decennium op sukkel met zijn gezondheid en is naar eigen zeggen “blij dat hij nog leeft”. In een openhartig interview met Dag Allemaal vertelt hij over zijn huidige toestand, verloren liefdes en over zijn verleden in de Vlaamse showbizz.

Hij gaat nog steeds als vrijgezel door het leven. In het verleden had hij enkele flirts en vaste relaties, maar die hielden geen stand. Hij heeft nog het meeste spijt van zijn breuk met Annie, volgens hem de liefde van zijn leven.

“Ik was 47, zij 23. Dat leeftijdsverschil vond ik te groot en dus heb ik het uitgemaakt, met pijn in het hart. Een paar maanden later vroeg ze me om de draad weer op te pikken. Maar ik durfde niet te gaan voor een relatie met zo’n jong meisje. Daar heb ik veel spijt van.”

Jimmy had ook graag kinderen gewild, maar zag die droom aan hem voorbijgaan. Eén keer was het bijna zo ver. “Ooit beweerde een vrouw dat ze een dochtertje had van mij . Het meisje leek ook op mij , maar de DNA-test was negatief.”

“Ik heb haar toen om een nieuwe test gevraagd. Dat begreep ze niet zo goed: ‘De meeste mannen zijn juist blij dat een kind niet van hen is.’ Ook de tweede test was negatief. Jammer. Ik had wel graag een kind gehad”, aldus een emotionele Jimmy.

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey