.
Jimmy Frey
vrijdag 30 september 2022

Jimmy Frey: "Ik kan niet stappen"

Het gaat neit goed met Jimmy Frey.

Een ongeval dat iemands leven behoorlijk kan verwoesten, dat wens je gewoon niemand toe. Toen Jimmy Frey gaan fietsen was in 2014 werd hij omver gereden. Een ongeval met vele pijnlijke gevolgen. Gevolgen waar hij tot op vandaag nog altijd last van heeft.

“Ik heb al heel wat jaren ontzettend veel pijn in mijn rug. Ik kan niet stappen, niets. Als je zo oud moet worden, daar is weinig plezier aan te beleven, natuurlijk”, zucht hij in Dag Allemaal.

Maar Jimmy wil het hoofd niet laten hangen en probeert de moed erin te houden. Zo houdt hij zich vast aan het laatste sprankeltje hoop dat de dokters hem hebben gegeven.

“De dokter die me jaren geleden met succes aan m’n rug geopereerd heeft, wil me proberen te helpen. De man is dan wel al enkele jaren met pensioen, hij zou me kunnen doorverwijzen naar iemand, of een ander licht op de zaak werpen.”

En hoewel dat een sprankeltje hoop geeft voor de zanger, is hij er ook nog altijd niet van overtuigd dat het veel beterschap zal brengen. “Maar wat dan? Nog eens een zware operatie ondergaan? Op mijn leeftijd en gezien m’n medische geschiedenis worden ze daar erg voorzichtig mee.”

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey