.
Jimmy Frey
donderdag 19 mei 2022

Jimmy Frey: “Mijn oude collega's laten me in de steek”

Hij is teleurgesteld

Jimmy Frey heeft er een rijkgevulde carrière opzitten als Vlaamse zanger. Met zijn nummer “Zo mooi, zo blond, en zo alleen” scoorde hij destijds een van zijn grootste hits. Hij trad mee op tussen andere Vlaamse toppers en leidde een liederlijk bestaan.

Zijn liefde voor muziek heeft hij nog steeds, maar gezondheidsproblemen staan hem niet toe om nog op te treden. Hij vertelt er meer over aan Dag Allemaal. Er zijn in het leven van Jimmy maar een paar zaken waar hij spijt van heeft.

Een eerste zaak is de breuk met zijn grote liefde Annie, die hij liet gaan omdat hij het leeftijdsverschil te groot vond. Een tweede is dat hij nooit vader is kunnen worden.

Zelf zou hij graag opnieuw pijnvrij zijn, maar dat is gezien zijn leeftijd en gezondheidsperikelen een utopie. Of hij ook dingen mist? Daar is Jimmy openhartig over. “Ik wil binnenkort weer eens naar het voetbal, naar Anderlecht of Brugge. Wat ik ook een beetje mis: het contact met de collega’s.”

“Weet je dat nog geen enkele van hen mij gebeld heeft om te vragen hoe het met mij is? Willy Sommers is een vriendelijke jongen met wie ik vaak heb opgetreden. Waarom springt hij niet eens binnen? Hij gaat vaak eten in een restaurant om de hoek en hij weet mij wonen. Ook met Will Tura en Marva had ik een goed contact. Maar ik hoor niemand meer”, zegt hij teleurgesteld.

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey