.
Roel Vanderstukken en Jits Van Belle In Familie
woensdag 13 december 2023

Jits Van Belle: “Het is een mission impossible geworden”

Maar ze kijkt ook naar de toekomst

De dag van vandaag kiezen steeds meer en meer mensen ervoor om niet langer kinderen op de wereld te zetten. De maatschappij waarin ze moeten opgroeien is niet ideaal en heel wat mensen willen hen daar liever voor beschermen.

“Ik vind dat veel dingen niet de goeie kant opgaan. Maar ik kan ze niet in mijn eentje oplossen. Bovendien ben ik iemand die het glas altijd halfvol ziet. Mijn man Bram en ik proberen onze dochter Pepa en zoon Don niet alleen veel liefde te geven, maar ook met veel positiviteit op te voeden. Dat is niet altijd evident. Zangeres Lady Gaga noemde sociale media ooit het toilet van het internet. Helaas is dat niet gelogen”, zegt ze in Primo.

Je hoort wel eens vaker dat ouders en vooral mama’s nog amper tijd hebben voor zichzelf. En ook Jits heeft eventjes niet zo heel veel tijd voor zichzelf.

“Doordat ik 's avonds een theatertournee speel bij Het Prethuis - liefst 62 voorstellingen in drie maanden tijd - én overdag aan het filmen ben voor 'De Buurtpolitie' is het momenteel drukker dan ooit. Maar mijn job is mijn passie, en daardoor kan ik dat toch een beetje beschouwen als me-time. Afspreken met vrienden en vriendinnen is momenteel een mission impossible, maar ik heb al leuke plannen gemaakt voor na Nieuwjaar.”

Bio van Jits Van Belle

Meer Over:

Jits Van Belle