.
Jo De Poorter
zaterdag 20 augustus 2022

Jo De Poorter: “Daar buig ik mijn hoofd voor”

"Ze gaat dat goed doen"

U heeft ze ongetwijfeld al op televisie gespot, de allernieuwste aanwinst van de VRT: Fien Germijns. Vlak voor de zomer was ze te zien in ‘De Dag Van Vandaag’ en deze zomer mocht ze al meteen aandraven in ‘Switch’ als opvolger van Adriaan Van den Hoof.

De kijkers zijn laaiend enthousiast over de presentatrice en ook Jo De Poorter, zelf ooit presentator is vol lof over dit nieuwe talent.

“Ik vind haar een klassieke degelijkheid hebben, ze beschikt werkelijk over alle talenten van een goede presentator. Haar taalkennis is goed, ze luistert, is heel ad rem en beschikt over de nodige dosis humor. Ik vind het merkwaardig dat al die zaken bij haar eerste grote tv-optreden al zo sterk zijn ontwikkeld”, zegt hij in Dag Allemaal.

Jo weet zelf alles van presenteren en kan zich gerust specialist noemen. Hij ziet maar weinig werkpunten bij Fien die nog kunnen veranderen.?

“Ik buig mijn hoofd zeer eerbiedig voor wat ik zie. Als ik televisie kijk, zet ik meestal mijn coach-pet af, anders word ik gek van alles wat ik zie. Maar bij Fien heb ik een heel goed gevoel.

Jo vermoedt dat er de komende jaren een mooie kans is weggelegd voor Fien. “Als zij nu de kans krijgt om dit vaak te doen, gaat ze van heel goed naar excellent evolueren op korte termijn.”

Bio van Jo De Poorter

Meer Over:

Jo De Poorter