.
Jo De Poorter
donderdag 2 juni 2022

Jo De Poorter: “Hier heeft hij een hekel aan”

Bart is dikwijls overgenereus.

Jo De Poorter, bekend televisiegezicht en presentator, gaf deze week een interview in TV Familie over zijn goede vriend Bart Kaëll. “Op Bart kan je bouwen, zo'n sterke persoonlijkheid vol met goede eigenschappen kom je niet vaak tegen!”

Jo heeft enkel maar goeds te vertellen over Bart. “Je weet met Bart steeds waar je aan toe bent, hij draagt zijn hart op zijn mouw. Hij is niet schuw om zijn verhaal te doen, ook al is het niet altijd rozengeur en maneschijn wat hij te vertellen heeft. Hij is heel open over zijn hoogtepunten en dieptepunten tegenover zijn publiek en dat bewonder ik wel. Anders kan je geen artiest zijn”, aldus De Poorter.

Bart Kaëll is zonder twijfel gezegend met goede genetica. “Kijk maar eens naar zijn volle haardos. Het is weinig mannen gegeven om zo'n mooi en vol kapsel te hebben, op eender welke leeftijd”, voegt hij grappend toe.

“Ik ken niemand die zo constant en volledig met zijn vak bezig is als Bart. Ieder moment van de dag is voor hem gekaderd in het teken van zijn carrière. Die focus en doorzettingsvermogen zie je zelden bij artiesten”, bejubelt hij zijn goede vriend.

Toch is er iets waar Jo hem op kan verbeteren. Als de vrienden onderling op restaurant gaan, is het steevast Bart die probeert om af te rekenen. “Bart wil steeds de rekening betalen en maakt het onmogelijk voor anderen om hem voor te zijn. Hij is enorm genereus ingesteld. Hij heeft een hekel aan gierige en hebberige mensen. Zijn remedie daartegen? De meest genereuze man ter wereld zijn”, lacht Jo.

Bio van Jo De Poorter en Bart Kaëll