.
Jo De Poorter
vrijdag 26 juli 2024

Jo De Poorter: “We vinden dat allebei heel waardevol”

Ze willen het niet anders

Koning Albert en koningin Paola hebben ooit 2 maal toe op het punt gestaan om te scheiden. Gelukkig wist hun liefde te overwinnen en is Jo De Poorter er toch van overtuigd dat de twee elkaar nog altijd graag zien.

“'Na ruim 65 jaar heb ik nog steeds enorme bewondering voor de kwaliteiten van mijn man: zijn bescheidenheid en neiging om anderen op de voorgrond te plaatsen, zijn humor. We hebben jaren naast elkaar geleefd, maar we hebben uiteindelijk ontdekt dat we voor elkaar gemaakt zijn. De liefde heeft getriomfeerd. Onze relatie is zoals een bot dat hersteld is na een breuk. Dan wordt dat veel sterker. Mijn man is fantastisch,' vertelde ze op de RTBF. Op de vraag of ze opnieuw voor hem zou kiezen, antwoordde ze zonder aarzelen: 'Ja. Rechtuit ja. Ik vind dat hij echt uniek is.' Dat is liefde. Grote liefde”, citeert Jo Paola in Primo.

Zelf is Jo ook al 23 jaar samen met zijn partner Geoffroy. Zij worden nog elke dag blij naast elkaar wakker.

“We hebben allebei ook een drukke agenda, maar dat vinden we waardevol. Ik zou niet met iemand kunnen samenleven die niet hetzelfde tempo heeft als ik. Het lukt, dankzij een goeie planning.”

Bio van Jo De Poorter

Meer Over:

Jo De Poorter