.
Jo De Poorter
zaterdag 6 juli 2024

Jo De Poorter: “Ze hebben het anders aangepakt dan hun ouders”

Ze wilden het beter doen

Jo De Poorter zelf heeft geen kinderen, als hij dan ziet hoe koning Albert en koningin Paolo hun kinderen ooit hebben behandeld, dan voelt hij veel medeleven en compassie.

“In koningskringen is het gebruikelijk om de zorg voor de kinderen uit te besteden. Albert heeft dat ook meegemaakt. Al vind ik het wel heel triest om zien. Veel mensen moeten vechten om rond te komen, werken keihard, en zien daardoor hun kinderen misschien wat te weinig. Dit zijn de geprivilegieerden van deze wereld en zij moeten zich niet bekommeren of ze de huur of de energierekening wel kunnen betalen. En dan doen ze zoiets”, zucht Jo in Primo.

Filip, Astrid en Laurent zijn getekend voor hun leven en hetgeen ze meemaakten als kind, dat kunnen ze niet meer verwerken. Daardoor is hun band onderling ook niet zo goed en ook dat komt niet meer goed.

“Hun kinderen, een generatie lager, komen wél goed overeen. Filip, Astrid en Laurent zijn alle drie uitgegroeid tot fantastische ouders. Ze hebben alle drie besloten dat ze het anders gingen aanpakken dan hun ouders. Chapeau daarvoor!”

Bio van Jo De Poorter

Meer Over:

Jo De Poorter