.
Jo Hens in Familie - aflevering 6886
zondag 19 november 2023

Jo Hens: “Het is een ingewikkelde puzzel geworden”

Moeilijk gaat ook

‘Mannen met hakken’ is opnieuw een hilarisch theaterstuk dat te zien in is, in zaal Elkerlyc in Antwerpen. Onder andere Jo Hens en Bart van Avermaet moesten leren om op hakken te lopen en dat is natuurlijk niet zonder risico.

Maar ze moeten het theaterstuk ook nog combineren met hun andere dagelijkse bezigheden zoals de opnames voor ‘Thuis’ en ‘Familie’.

“Mijn optredens met de band Level Six en mijn werk bij 'Familie' gaan natuurlijk gewoon door. Het is een ingewikkelde puzzel, maar moeilijk gaat ook. En doordat mijn collega's bij 'Mannen Met Hakken' stuk voor stuk fijne mensen zijn, voelt het amper als werken aan. We moeten serieus uit onze pijp komen, ja. Maar tegelijk amuseren we ons rot”, zegt Jo Hens in Primo.

Je hoort het wel vaker dat spelen in het theater een mooie afwisseling is voor mensen die vaak op de set staan. En dat is bij Bart en Jo niet anders.

“Da's zeker. Ik keek er echt naar uit om weer met Jo, de andere acteurs én regisseur Manou Kersting te werken. Maar wat mij misschien nog het meest overtuigd heeft, is de kans om eens een dragqueen te spelen. En awel, me verkleden als vrouw is plezant. Maar niet dat ik dat privé ook zou doen, hé.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Hens en Bart Van Avermaet