.
Jo Hens in aflevering 7237 van Familie
dinsdag 13 juni 2023

Jo Hens: “Ik besefte dat ik niks kon doen”

Hij gaat er nu beter mee om

De partyband Level Six bestaat dit jaar 10 jaar. Frontzanger Jo Hens is er van in het begin bij, de frontzangeressen die zijn de voorbije jaren al wel eens gewisseld. Zo waren er Esther Sels, Laura Tesoro, Katerine Avgoustakis en nu Lisa Michels.

“Het is spannend geweest om telkens weer de geknipte frontvrouw te vinden. We wilden altijd een stap vooruit zetten. Esther zong fantastisch, daarna kwam Laura met wie we het echt getroffen hadden. Met Katerine kregen we een heel andere vibe en ook nu weer is het ons gelukt met Lisa een topper binnen te halen. We hebben nooit een stap moeten terugzetten”, zegt Jo tevreden in Primo.

Gelukkig kan Jo nog deel uit maken van de partyband want zelf werd hij ook geopereerd aan de stembanden. En na zo’n operatie weet je immers maar nooit hoe het met je stem gesteld zal zijn.

“De operatie zelf was miniem, maar het heeft me doen beseffen dat mijn stem mijn werkinstrument is. Ik had er stress voor. Gelukkig is het helemaal goed gekomen. Ik moest toen acht dagen zwijgen en besefte dat ik niks kon doen. Ik ga nu veel bewuster om met mijn stem.”