.
Jo Hens in Familie - aflevering 6994
dinsdag 4 juli 2023

Jo Hens: “Ik laat het niet aan mijn hart komen”

Maar als bekende persoon is dat niet makkelijk

Als je in één van de populairste soaps van Vlaanderen meespeelt, dan is het niet zo uitzonderlijk dat je al eens wordt herkend of aangesproken op straat. Dat merkt ook Jo Hens, ook wel bekend als Niko in ‘Familie’.

“Onlangs was ik in een winkel en het eerste wat de mevrouw aan de kassa tegen mij zei, was: ‘Laat je zak maar eens zien. Het is niet omdat je BV bent, dat we dat niet moeten controleren.’ Dan denk ik: wat heeft dat ermee te maken, ik ben toch ook maar een mens die zijn boodschappen komt doen”, zucht Jo in Dag Allemaal.

Jo heeft al langer door dat mensen een mening over hem vormen, zonder dat ze hem echt kennen. Zo denken veel mensen dat hij een diva is die denkt dat hij meer mag dan anderen.

“Ik laat het niet aan mijn hart komen. Soms vertel ik eens een grapje om de situatie te ontmijnen, maar op andere momenten zie ik het niet aankomen. Het probleem is dat wij, bekende mensen, gewapend moeten zijn om te allen tijde met mensen te praten en kritiek te aanhoren. ‘Dat hoort erbij’ zeggen ze dan. Maar ik heb daar niet altijd zin in.”

Bio van Jo Hens

Meer Over:

Jo Hens