.
Level Six met Jo Hens en Lisa Michels
vrijdag 20 mei 2022

Jo Hens: “Optreden is topsport”

"Dat is negentig minuten volle bak knallen."

Het gaat de 33-jarige zanger en acteur Jo Hens momenteel voor de wind. Hij vertolkt in 'Familie' de rol van Niko de bokser en is daarnaast actief in de partyband 'Level Six', waarmee hij dit jaar een grootse tournee op de planning heeft staan. Jo vertelt meer over zijn professionele bezigheden aan Story.

Voor zijn rol als Niko moest Jo zijn levensstijl aanpassen. Waar hij voordien vaak terugviel op fastfood als avondmaal, kiest hij nu resoluut voor gezonde voeding. “Als je een bokser speelt, moet dat ook geloofwaardig overkomen bij het publiek”, geeft hij ons mee.

Naast gezond eten is hij ook begonnen met sporten, iets wat hij voordien amper deed. Jo gaat nu dagelijks wandelen met zijn hond, gaat twee keer per week joggen, doet 's avonds een paar reeksen push-ups en is lid geworden van een boksclub.

Die plotse kanteling heeft gunstige gevolgen voor zijn conditie. “Ik ben nu een kilo of vijf kwijt en ik ben iets fitter dan voordien en ik voel me hier echt enorm goed bij. Ik had dit echt nodig”, zegt hij.

Maar goed ook, want met Level Six belooft het alvast een drukke zomer te worden voor Jo. “Ik voel nu al dat ik echt in vorm ben. Dat is ook nodig, want optreden, dat is topsport, hé. Dat is negentig minuten volle bak knallen. Zeker bij Level Six, dat is volop ambiance en springen van begin tot eind.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Hens

Meer Over:

Jo Hens