.
Jo Hens in Familie - aflevering 7198
woensdag 21 juni 2023

Jo Hens: “Voor anderen doe ik niks”

Voor vrienden doet hij alles

Het einde van juni is in zicht en dat betekent dus ook de seizoensfinale van ‘Familie’. Een belangrijke verhaallijn is dit keer weggelegd voor Niko en Mieke. Zij verwachten een kind via een draagmoeder, Sam, met wie Niko Mieke in het verleden al een keertje heeft bedrogen.

Het personage van Jo Hens, Niko, heeft een zware tijd achter de rug. Dat is gelukkig niet zo voor de acteur zelf. Hij is oprecht gelukkig en geniet van al het moois dat op zijn pad komt.

Zo maken onder andere zijn vrienden zijn leven een stuk mooier. “Loyaliteit en trouw zijn voor mij de eigenschappen van een goeie vriend of vriendin. Ik zie mijn vrienden – en ik reken mijn familie daar graag bij – doodgraag. Voor mij is het simpel: voor mijn goede vrienden doe ik alles, voor de anderen niet”, zegt Jo in Dag Allemaal.

Zelfs in heel drukke periodes maakt Jo altijd tijd voor zijn vrienden. Zoals onlangs voor een goede vriendin. Hij is tien dagen lag vloeren gaan schuren bij haar en dat ondanks de drukke periode.

“Ik had in die tien dagen eigenlijk ook een dag vrij waarop ik met mijn vrienden een pint wilde gaan drinken. Dat heb ik niet gedaan omdat ik aan die vloer wilde werken. Dat vond die vriendin onbegrijpelijk, maar ik wil er zijn voor mijn vrienden. Als ik bijvoorbeeld aanvoel dat zij nood hebben om nog eens samen weg te gaan, zet ik dat op poten en zorg ik dat het gebeurt.”

Bio van Jo Hens

Meer Over:

Jo Hens