.
News Image

Jo Vally blijft op twee in hitparade

Vorige week kwam hij vanuit het niets op drie terecht.

Jo Vally’s nieuwe album “Jo Vally Zingt Country” dat op 19/10/2013 verscheen op het platenlabel Vlaamse Sterren kwam vorige week, in de eerste week van release, vanuit het niets meteen binnengestormd op de 3de plaats van de Ultratop Albumcharts!

Een knappe prestatie en bovendien een bekroning voor het harde werk van alle voorbije maanden van deze prille vijfenvijftiger.

Vandaag stijgt het album nog een plaats hoger en belandt het zodoende op nummer 2 van de Ultratop Albumcharts. Jo sloeg erin om Pearl Jam de loef af te steken en zijn album belandt net onder het immens populaire album van Stromae.

Jo’s vorige albums “Jo Vally Zingt Zuiderse Klassiekers” (2012) en “Jo Vally Zingt Franse Klassiekers” (2011) waren beiden ook goed voor een 2de plaats in de albumcharts! Driemaal is scheepsrecht moet Jo hebben gedacht en het lukte hem nog ook. Of hij met zijn nieuwe album ook de nummer 1 positie zal kunnen veroveren zullen de komende weken moeten uitwijzen.

“Ik ben ontzettend blij en trots dat mijn nieuwe album het vandaag zo goed doet in de hitlijsten”, zegt een glunderende Jo. “Het streelt natuurlijk mijn ego om mijn album tussen dat van een wereldster als Stromae en dat van de rocklegendes van Pearl Jam te mogen zien staan. Maar ik ben vooral blij omdat het voor mezelf het bewijs is dat ik er op het goeie moment mee naar buiten ben gekomen en dat vele mensen de country songs van deze Vlaamse zanger lijken te appreciëren. De platenfirma en ikzelf waren vrij zeker van ons stuk, daarom doet het nu extra deugd om te zien dat we goeie keuzes hebben gemaakt en we het bij het rechte eind hadden. Ik wil daarom graag nog eens mijn volledige entourage, mijn manager, producer en muzikanten en natuurlijk mijn platenlabel Vlaamse Sterren bedanken voor het geloof in dit mooie conceptalbum en in mezelf als artiest! ”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally