.
Jo Vally
maandag 14 februari 2022

Jo Vally houdt de traditie in stand: “We gaan romantisch dineren”

Tenzij er roet in het eten wordt gestrooid

Het is niet onbelangrijk om je geliefde regelmatig te zeggen dat je hem of haar graag ziet. Dat kan alle dagen en hoeft nier per se alleen op Valentijn te zijn. Al is zo’n dag wel leuk om je geliefde nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Dat vindt ook Jo Vally, die al heel wat jaren samen is met Marcella.

Jo Vally is zonder corona altijd vaak op de baan om te gaan optreden en dus ontbreekt het soms wat aan qualitytime tussen hem en zijn vrouw. “Dat gebeurt te weinig, ja. Maar in de coronaperiode is het wel verbeterd. We hebben bijvoorbeeld thuis samen veel klussen gedaan”, vertelt hij aan Tv Familie. Op Valentijnsdag houden Jo en Marcelle de traditie in ere en gaan ze samen romantisch dineren.

Jo is een romantische man en verrast zijn partner geregeld met een bos bloemen, of als ze iets moois ziet op vakantie, , dan geeft hij haar dat cadeau. Maar ook als zanger spendeert Jo aandacht aan de romantische dag. “Net als andere jaren geef ik dat weekend twee Valentijnsconcerten. Dan trekken de mensen iets roods aan, wordt de zaak versierd met bloemen en is er lekker eten voorzien.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally