.
Jo Vally
zaterdag 29 juni 2024

Jo Vally: “Ik vraag me af of het kijkers zal trekken” 

Zal het ooit worden uitgezonden? 

Wie zich al lang niet meer moet bewijzen is zanger Jo Vally. Hij heeft de hoogdagen van ‘Tien Om Te Zien’ meegemaakt en is ondertussen al vele jaren een vaste waarde in de Vlaamse showbizz.

Dat hij toch nog wordt uitgenodigd voor een programma als ‘De Muziekshow’ doet hem veel plezier. Door de jongere generatie komt hij bijna niet meer in aanmerking om zijn nieuwe single te mogen zien bij ‘TOTZ’.

“Ik vraag me af of ‘De Muziekshow’ veel kijkers gaat trekken. Als er maar twintig man kijkt, is het niet de moeite. Maar zoiets moet je tijd geven om te groeien en ik heb hoe dan ook respect voor mensen die iets ondernemen”, zegt Jo in Dag Allemaal.

Net zoals veel van de gevestigde waarden zoals Luc Steeno, Bart Kaëll en vele anderen is het niet meer evident om in een uitzending van ‘Tien Om Te Zien’ te raken.

“We weten allemaal dat er nu een nieuwe generatie de plak zwaait. Maar de generatie die mee geschiedenis heeft geschreven, mogen ze niet zomaar aan de kant schuiven. Nu, in juli mag ik mijn nieuwe single 'Het is weer zomer' brengen in 'TOTZ', dus ik ben blij.”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally