.
Jo Vally
donderdag 31 maart 2016

Jo Vally stelt nieuwe single voor

Eerste single uit nieuw album.


Iets meer dan een jaar geleden, begin februari 2015 om exact te zijn, verscheen het recentste album Op Het Lijf Geschreven van Jo Vally. Een album met originele songs die hem 'op het lijf geschreven' werden door collega Bart Herman en dat hem heel wat nieuwe radiohits opleverde. Jo scoorde in de hitlijsten met 'Dag Vrouw Van Mij', 'Een Plek Voor Jou Vannacht', 'De Kracht Van De Liefde (met Noa Neal)' en 'Wolvertem City', het nummer dat tevens de aanleiding was voor z'n bekroning als ereburger van de gemeente Wolvertem/Meise.



Het nieuwe jaar bracht meteen ook de plannen voor een nieuw Jo Vally album op gang dus dook Jo in januari de studio in en werden er alvast 2 nieuwe songs opgenomen. In tegenstelling tot de stijl van z'n vorige 2 albums wijkt Jo voor z'n nieuwe songs af van de countryinvloeden en bewandelt hij het pad van de Nederlandstalige pop. Producers van dienst John Terra en Patrick Renier maakten een schitterend arrangement op een nagelnieuwe song waarvoor de tekst werd geschreven door Jan De Vuyst, de melodie onsproot aan het brein van John Terra himself.



'Als Je Jezelf Door Mijn Ogen Kon Zien' verschijnt op maandag 4 april digitaal via iTunes en de courantste download- en streamingplatformen. Wij hopen uiteraard dat u een mooie plaats voorziet in uw playlists voor deze eerste single uit een nieuw album dat nog dit najaar wordt verwacht.