.
News Image

Jo Vally werd vrijdag voor de derde keer grootvader!

Feestje voor Jo Vally!


Jo Vally en zijn vrouw Marcella kregen vanmiddag het heuglijke nieuws dat ze opnieuw grootouders zijn geworden!

De zanger uit Meise, die momenteel druk in de studio werkt aan z’n nieuwe album dat dit najaar verschijnt, kreeg vanmiddag het verlossende telefoontje van z’n dochter Carmen.

Apetrots op z’n derde kleinkind mag hij iedereen nu laten weten dat ‘Noa’ geboren is. Ze weegt 2,810 kg, is 46cm groot en kwam vanmiddag om 12h51 blakend van gezondheid ter wereld.

Mama Carmen maakt het goed en fiere papa Pieter glundert tevens van trotsheid. De tweeling Stan en Lio, die onlangs 1 jaar oud werden, hebben er nu een zusje bij.



“Ik wist min of meer dat de kans groot was dat Carmen vandaag zou bevallen”,zegt Jo,”maar toch was ik nog erg verrast toen het verlossende telefoontje kwam. Ik was vanmiddag nog volop bezig met de voorbereidingen van m’n nieuwe single ‘Duizend Zonnestralen’ die maandag verschijnt maar door het goeie nieuws is er van werken nadien niet veel meer in huis gekomen! Marcella en ik zijn deze namiddag meteen naar het ziekenhuis gegaan om ons nieuwe kleinkindje te ontmoeten en het was liefde op het eerste gezicht. Ik voel me vandaag de gelukkigste man ter wereld, een prachtige dochter en schoonzoon, 3 kleinkinderen en een fantastische vrouw, ik heb het getroffen” aldus Jo. “Vanavond moet ik nog optreden in Meise en ik vermoed dat we nadien nog zeker een glas zullen heffen op Noa, ik kijk er nu al naar uit om haar morgen opnieuw een bezoekje te brengen”, vertelt Jo enthousiast.





“Duizend Zonnestralen”, de nieuwe single van Jo Vally verschijnt komende maandag 20 juni als digitale download en zal tevens verkrijgbaar zijn op de meest courante streamingplatforms.

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally