.
Jo Vally
vrijdag 5 augustus 2022

Jo Vally ziet probleem:” Is er geen overaanbod?”

Er is heel wat te doen deze zomer

Er zijn maar weinig steden, gemeenten en dorpen waar je Jo Vally deze zomer niet kan tegenkomen. Zijn agenda zit bomvol en dat stem de zanger gelukkig.

Gelukkig maar voor Vally ervaart de zanger al lang geen stress meer voor een optreden. “Alleen voor de belangrijke concerten in grote arena’s voel ik nog stress. Maar ook van een klein optreden wil ik altijd het beste maken. Zingen gaat het best met een lege maag. Ik eet dus minstens twee uur op voorhand en liefst nog langer”, klinkt het in Primo.

Net zoals de fans is de knaldrang bij Jo erg groot. Hij heeft net zoals zijn collega’s zwarte sneeuw gezien en corona heeft er stevig op in gehakt.

“We hebben allemaal zwarte sneeuw gezien. Ik ben blij dat er weer vollenbak evenementen georganiseerd worden. Al kun je je tegelijk ook afvragen of er geen overaanbod is. Je zult als organisator maar een evenement hebben in een weekend dat er in elk aanpalend dorp een vedetteparade wordt gehouden.”

Dat het leven ondertussen ook een pak duurder is geworden, stimuleert de mensen niet om naar een optreden te gaan. “Beknibbelen op vrije tijd of ontspanning zou eigenlijk nooit de eerste keuze mogen zijn. Maar ik begrijp dat mensen op het einde van de maand soms de eindjes aan elkaar moeten knopen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally