.
Jo Vally
woensdag 23 oktober 2013

Jo Vally zingt Country

Jo Vally brengt Country album uit.

Na z’n album “Franse Klassiekers” (2011) en “Zuiderse Klassiekers” (2012) verscheen op 18 Oktober eindelijk het langverwachte nieuwe album van Jo Vally. Op “Jo Vally Zingt Country” slaat Jo Vally voor de gelegenheid een volledig nieuwe muzikale weg in, de titel spreekt uiteraard voor zich!

De voorbije zomer werd Jo Vally’s eerste countrysingle “Ik Gaf Je M’n Hart” al meteen erg positief onthaald in de media en ook in de hitparades wist hij er een mooie plaats mee te veroveren. Het nieuwe album bevat 13 schitterende countrysongs, een mooie mix van nieuwe en zelf (mee)geschreven nummers (voor sommige ervan tekende ook Bart Herman mee voor tekst en muziek), aangevuld met schitterende Vlaamse versies van bekende countrynummers.

Het album kreeg vorm in de studio van de topproducer Patrick Hamilton en werd live ingespeeld door topmuzikanten als Tom Van Stiphout, Vincent Pierins, Tom Lodewyckx, Herman Cambré, etc…

Voor 1 van de nummers, “Liefde Houdt Ons Bij Elkaar” deed Jo Vally beroep op Judith Hildebrandt, een populaire Duitse actrice/zangers die bij ons vooral bekend is als Tanja uit de populaire soap ‘Sturm Der Liebe’.

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally