.
News Image

Jo Vally zingt duet met Julia Hildebrandt uit Sturm der Liebe

Het is nog slechts een kleine maand wachten op de release van het nieuwe studioalbum van Jo Vally “Jo Vally Zingt Country” dat op 19 oktober verschijnt.

Het is nog slechts een kleine maand wachten op de release van het nieuwe studioalbum van Jo Vally “Jo Vally Zingt Country” dat op 19 oktober verschijnt.

Met “Ik Gaf Je M’n Hart”, de eerste single uit Jo’s langverwachte nieuwe plaat sloeg Jo Vally de voorbije zomer al een nieuwe muzikale richting in, die van het country genre. De voorbode van zijn nieuwe album werd erg positief onthaald op radio en TV, meteen het bewijs dat dit muziekgenre meer dan ooit actueel is. Het voorbije halfjaar vertoefde Jo Vally haast dagelijks in de studio’s van Patrick Hamilton en kregen de 13 pareltjes op dit schitterende album beetje bij beetje vorm, een mooie mix van nieuw geschreven nummers (van de hand van o.a. Bart Herman) maar ook een paar Vlaamse bewerkingen van mooie countrynummers. 1 van de nummers op “Jo Vally Zingt Country” is een wel heel speciaal duet geworden met niemand minder dan de Duitse actrice/zangeres Judith Hildebrandt (Tanja uit de populaire soap “Sturm Der Liebe”). Samen brengen ze de Vlaamse versie van ‘Somewhere Between’, een nummer waarmee de Nederlandse formatie The Tumbleweeds in de jaren zeventig een grote hit scoorde. Het resultaat hiervan is binnenkort te horen op het nieuwe album maar er is meer want Judith komt speciaal voor het albumreleaseconcert naar België overgevlogen om samen met Jo Vally hun schitterende duet live te brengen voor publiek en pers! “Jo Vally Zingt Country” op zaterdag 19 oktober 2013 om 20u00 in de Horse & Country Club St. Hubert te Kapellen. Een 3 uur durend live-spektakel mét gastoptreden van Judith Hildebrandt! Tickets en info voor het publiek (€ 45,- / € 65,-) zijn volop verkrijgbaar via 0495/14.59.29 of via www.jo-vally.be. De dag erna op zondag 20 oktober 2013 is Jo Vally eregast op het Belgische fandiner van Judith Hildebrandt dat doorgaat in Hotel Nazareth Van Der Valk, E17 te Nazareth. Voor € 80,- schuif je dan mee aan tafel in het gezelschap van Judith en Jo Vally. Info & inschrijvingen via www.hotelnazareth.be. “Jo Vally Zingt Country” verschijnt op 19 oktober 2013 op “Vlaamse Sterren”, het label voor Vlaamse muziek van bij ons van CNR Records.