.
Branko, Wesley, Robbe en Joffrey uit Boer Zkt Vrouw
donderdag 4 april 2024

Joffrey uit ‘Boer Zkt Vrouw’: We gunnen elkaar geen blik”

Hij werd twee keer het huis uitgezet

In een van de eerste afleveringen van ‘Boer Zkt Vrouw’ zien we hoe boer Robbe een intiem gesprek heeft met kandidaat Joffrey over zijn outing. Dat ging bij Joffrey niet zo vlot als bij Robbe. Hij werd door zijn ouders op straat gezet.

“Ik wist al op mijn veertiende dat ik op mannen val. Toen ik dat aan mijn ouders vertelde, werden ze heel kwaad. Ik kreeg huisarrest. Omdat ik het beu was, ben ik een relatie begonnen met een meisje op school. Toen was alles weer even koek en ei. Maar toen ik later mijn nieuwe vriend aan hen voorstelde, zetten ze me op straat”, citeert Dag Allemaal Joffrey in Het Laatste Nieuws.

Na de breuk tussen Joffrey en zijn toenmalige vriend zocht zijn moeder terug contact met haar zoon. Ze moest hem vertellen dat hij ziek was. Bovendien wilden ze het graag goedmaken door hem hun vakantiewoning aan te bieden om er te gaan wonen.

Helaas was die goede wil maar van korte duur. Na amper een jaar kreeg hij een brief van het vredegerecht.

In die brief stond dat Joffrey de woning binnen de twee weken moest verlaten. Dat was meteen de tweede keer dat hij werd buiten gegooid. “Ik heb nog steeds weinig contact met hen. Ik woon twee straten verder, maar we gunnen elkaar geen blik. Ze hebben nog maar weinig betekenis in mijn leven.”

Bio van Dina Tersago