.
Joke Devynck en Noureddine Fahiri
zaterdag 6 april 2024

Joke Devynck: “Ik wil blijven zoeken in mezelf”

Ze wordt nog altijd blij van acteren

Joke Devynck is al eventjes niet meer op televisie verschenen in een nieuwe rol en dat komt omdat ze vooral achter de schermen als regisseur aan het werk was. En dat is ze van plan om ook de komende tijd te doen.

“Ik regisseer een stuk bij een toneelgezelschap in Lebbeke. Daarnaast volg ik de opleidingen psychodrama en mixmedia. Ik hoop enkele performances en installaties te maken en zou me graag nog meer in kunst uitdrukken door te schilderen en te tekenen. Ik kijk uit naar boeiende maanden, waarin ik van betekenis kan zijn in een job waar kunst en welzijn samenkomen. Corona was voor mij fijn, omdat ik enkel geschilderd heb en naar een tentoonstelling toegewerkt heb”, zegt ze in Primo.

Net als iedereen heeft ook Joke wel eens nood aan wat rust in haar leven. Dat in afwisseling met een actief leven is de perfecte combinatie.

“Ik wil blijven zoeken in mezelf wat ik nodig heb en een kader maken voor alle creatieve ideeën die in me leven. Ik blijf verstilling en rust nodig hebben, maar natuurlijk moet er ook brood op tafel komen. Dat spelen maakt me nog altijd blij.”

Bio van Joke Devynck

Meer Over:

Joke Devynck