.
Michaël Pas en Joke Emmers in Leef!
dinsdag 4 april 2023

Joke Emmers: “Ik bots soms op veel weerstand”

Zeker sinds de onlinewereld er is

Sinds iets meer dan 2 jaar is Joke Emmers dolgelukkig met haar vriend Visjal. Hij heeft Indiase roots en dat brengt hen ertoe om die Indiase roots binnenkort samen te gaan ontdekken.

“Visjal is geadopteerd, hij is voor een soort schoolstage al eens teruggekeerd naar waar hij vandaan komt. Hij zegt dat hij daar een ander mens is geworden. Leuk dat ik dat nu binnenkort ook mag ontdekken en hem zo nog beter zal leren kennen”, zegt Joke enthousiast in Dag Allemaal.

Joke heeft in elk geval leuke plannen om naar uit te kijken. En dat is ook wel eens leuk, zo kan ze de ergernissen van hier eindelijk nog eens van zich afzetten.

“Ik bots soms op veel weerstand, zeker nu die onlinewereld er is bijgekomen. Mensen hebben het gevoel dat ze constant hun mening mogen spuien en daar bots ik hard op. Toen ik onlangs bij ‘De Ideale Wereld’ was stuurde iemand mij dat ik een ‘vies woke meisje’ was.”

Joke weet niet wat ze met zo’n commentaren moet aanvangen en ze snapt niet dat mensen niet beseffen dat dat heel kwetsend kan overkomen. “Ik kan daar echt van aangedaan zijn. Ik heb al eens een week in bed moeten liggen om daarvan te bekomen. Terwijl ik gelukkig ook veel superpositieve berichtjes krijg hoor.”

Bio van Joke Emmers

Meer Over:

Joke Emmers