.
Joke van de Velde
vrijdag 3 maart 2023

Joke Van de Velde: “Ik denk wel dat ik hem veel verwen” 

Hij is haar enige zoontje 

Ex Miss-België Joke Van de Velde kan het bijna niet geloven dat ze twee jaar geleden voor de eerste keer mama werd. De tijd vliegt voorbij sindsdien en ze heeft weinig tijd om vaak stil te staan bij elke stap die Luca zet.

Net zoals elke mama en papa is doorslapen op dit moment niet meer aan Joke besteed. “Eigenlijk slaap ik al slechts sinds ik juist zwanger was. Toen was ik bang dat er iets fout zou gaan, en naar het einde toe zat mijn dikke buik in de weg. Ook de afgelopen twee jaar heb ik zelden of nooit aan één stuk doorgeslapen. Ik slaap zo’n zes uur per nacht”, klinkt het bij Joke in Tv Familie.

Nu gaat alles gelukkig goed met Joke, maar haar zwangerschap liep niet van een leien dakje. Toen ze amper 28 weken zwanger was, kreeg ze weeën.

“Gelukkig hebben ze die kunnen stilleggen met baxters. Daarna moest ik rust nemen en hormoonpillen slikken. Zo heb ik Luca toch 40 weken kunnen dragen. De bevalling zelf ging dan weer vrij vlot.”

Aangezien Luca het enige kind is van Joke, kan Joke al haar aandacht aan haar zoontje besteden. En daar hoort verwennen ook af en toe bij. “Ik denk wel dat ik Luca verwen, vooral als het gaat om speelgoed. Ik vind het belangrijk dat hij een brede selectie heeft om creatief te kunnen spelen.”

Bio van Joke van de Velde

Meer Over:

Joke van de Velde